I follow... :)

Rezeki bulan Ramadhan yang lalu..

Ni antara rezeki di bulan ramadhan yang lalu..
sekarang baru nak hapdet..
so far alhamdulillah jugak la, sebb rezeki tak putus2 datang..
memang bersyukur sesangat..
tapi yang terkilan sebb tak dapat tunaikan hajat regular customer
-Ziera-
kebetulan pulak 3-4 hari sebelum tu..anak2 sume kene demam
termasuk la baby..
so akk terpaksa cancel byk order dari customer..
nak buat macamanakan...
anak2 tak sihat..perlukan perhatian dari mamanya..
takkan akak nak biar je kan...anak anugerah Allah..
duit boleh cari..tapi anak....ishhh 

Maaf la kepada customer yang terpaksa di cancelkan order..
keadaan tak mengizinkan waktu tu...

Ni antara tempahan yang akk buat sebelum kami sekeluarga kena demam..

Red Velvet ni ditempah oleh hanis dari Putrajaya untuk ibunda tercinta...
Terima kasih daun keladi, 
Kalau sudi, order la lagi...